Nerezová ochranná síť kolem venkovního hřiště na střeše | Carl Stahl Architektura

Zabezpečení

Bezpečné venkovní hřiště na střeše tělocvičny

Nová škola v Sousedíkově ulici v pražských Vysočanech byla zkolaudována v polovině června 2023. Budova svým žákům nabízí velkorysé třídy, dostatečně široká schodiště, jídelnu s nejmodernější kuchyní, velkou vnitřní tělocvičnu, venkovní hřiště, a dokonce i atrium a venkovní relaxační prostor.

Společnost Carl Stahl projektu dodávala řešení pro zabezpečení venkovního hřiště, které je z důvodu velikosti školního pozemku prakticky umístěno na střeše tělocvičny. Hřiště je přístupné z terasy, která navazuje na patro hlavní školní budovy a z východní strany také schodištěm ze zahrady školního pozemku.

Nerezová síť X-TEND v projektu plní funkci bezpečné a vzdušné bariéry proti pádu a současně brání vstřelení míče či pádu jiných sportovních pomůcek do oken školní budovy a bezprostředního okolí školního pozemku. Hlavními výhodami nerezové sítě jsou tichost při kontaktu s míčem. Takže i během akční hry nebudou rušeni při výuce žáci v přilehlých učebnách. Nerezové sítě jsou vizuálně velmi jemné, tedy neomezují ve výhledu a nenarušují architektonický ráz stavby.

Díky profesionální montáži máte s Carl Stahl jistotu vizuálně dokonalého provedení v každém detailu. 

PROJEKT:Venkovní hřiště ZŠ a MŠ Elektra, Praha
APLIKACE:Zabezpečení
PRODUKT:X-TEND 400 m², ◊ 70 mm, Ø 2 mm
FOTO:Archiv Carl Stahl
PROJEKT:Venkovní hřiště ZŠ a MŠ Elektra, Praha
APLIKACE:Zabezpečení
PRODUKT:X-TEND 400 m², ◊ 70 mm, Ø 2 mm
FOTO:Archiv Carl Stahl

FOTOGALERIE