NewsletterFacebookLinked inFacebookYou TubePinterestSlovak
NewsletterFacebookLinked inFacebookYou TubePinterestSlovak
 
Architektura

Reference

 

Parkovací dům Aupark Shopping Center Bratislava prošel v roce 2016 rozsáhlou rekonstrukcí. Má nový kabát a postupně se ozelení.



   

Ve všech patrech parkovacího domu bratislavského Auparku plní nyní nerezové sítě X-TEND® na lávkách pro pěší funkci vysoce bezpečné bariéry proti pádu osob. Po obvodu budovy budou sítě v určených částech sloužit také jako nosná konstrukce pro řízený růst rostlin.

Ve spodních úrovních jsme instalovali nerezová lana, po kterých se rostliny navedou na nerezové sítě a plynule tak zazelení linie únikových schodišť směrem nahoru
k horním patrům. Na střeše parkovacího domu je hustota vegetace podpořena další výsadbou rostlin. Celá budova získá díky částečnému ozelenění příjemnou
a vyváženou kompozici a rozšíří zeleň sousedících sadů Janka Kráľa.

V této realizaci jsou použity, kromě standardních nerezových, také nerezové sítě v černém provedení, které dají vyniknout ocelovému rastru fasády budovy.

Pokud i Vy realizujete podobné stavby a zvažujete použití nerezových sítí X-TEND®, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme komplexní informace
a poradíme o možnostech jejich využití ve Vašem projektu.



 
                                             
 
 

 


 
zertifikat

zertifikat